00355 68 40 56 750 info@constructionalbania.al
Punime armature

Punime armature

Skeleri ndertimi,Skeleri per fasade,armatura per ndertim,betoforma per ndertim,skeleri me qera,betoforma,tirane,shqiperi,skeleri,skeleri me qera,armatura, Jemi nje grup i specializuar dhe me eksperience te gjate pune...
Dysheme betoni

Dysheme betoni

Keto dysheme mund te punohen ne dizajne te ndryshme, siç psh, dysheme me figura te ndryshme, dysheme me pamje betoni...
Themele

Themele

Të qënit pjesë në një ekip ndërtimi është punë e vështirë. … vetëm të vështira, por edhe të përsëritshme – ndërtimi i themeleve të një...
Ndertim Pallatesh

Ndertim Pallatesh

Qellimi yne i perditshem nuk eshte vetem te ndertojme. Ndertimi per ne eshte mjeti qe na con tek krijimi dhe forcimi i vlerave tona si individe dhe sigurisht si kompani. Çdo dite e shohim si nje hap tjeter drejt...