00355 68 40 56 750 info@constructionalbania.al

Qellimi yne i perditshem nuk eshte vetem te ndertojme. Ndertimi per ne eshte mjeti qe na con tek krijimi dhe forcimi i vlerave tona si individe dhe sigurisht si kompani. Çdo dite e shohim si nje hap tjeter drejt persosmerise.