00355 68 40 56 750 info@constructionalbania.al
Ndertim vilash

Ndertim vilash

Ndertojme vila ose shtepi banimi te siperfaqeve te ndryshme dhe me disa kate Jane te freskta ne vere dhe te ngrohta ne dimer si dhe komplekse banimi...