00355 68 40 56 750 info@constructionalbania.al
Vaska Hidromasazhi

Vaska Hidromasazhi

Projektojme dhe realizojme vaska hidromasazhi për SPA dhe sauna. Propozimi është i larmishëm: Realizohen vaska me shatervane te ndryshem dhe me fuqi te ndryshme vaska me ngjyra te ndryshme dhe vaska me me temperaturë të rregullueshme.
Pishina per SPA

Pishina per SPA

Projektojme dhe instalojme pishina për sauna, banjë turke dhe qendra estetike. Ne jemi gjithashtu të specializuar në instalimin e dusheve të kromoterapisë.
Pishina

Pishina

Ne ofrojme vite eksperience ne projektimin dhe ndertimin e pishinave private dhe publike, projektimin dhe ndertimin e qendrave SPA dhe Wellness dhe ofron nje sherbim te plote dhe te kualifikuar ne pishina.Ju mund të kërkoni pishinën tuaj të zakonshme dhe materialin që...
Punime armature

Punime armature

Skeleri ndertimi,Skeleri per fasade,armatura per ndertim,betoforma per ndertim,skeleri me qera,betoforma,tirane,shqiperi,skeleri,skeleri me qera,armatura, Jemi nje grup i specializuar dhe me eksperience te gjate pune...
Dysheme betoni

Dysheme betoni

Keto dysheme mund te punohen ne dizajne te ndryshme, siç psh, dysheme me figura te ndryshme, dysheme me pamje betoni...