00355 68 40 56 750 info@constructionalbania.al

Projektojme dhe realizojme vaska hidromasazhi për SPA dhe sauna.

Propozimi është i larmishëm:

Realizohen vaska me shatervane te ndryshem dhe me fuqi te ndryshme vaska me ngjyra te ndryshme dhe vaska me me temperaturë të rregullueshme.