00355 68 40 56 750 info@constructionalbania.al
Themele

Themele

Të qënit pjesë në një ekip ndërtimi është punë e vështirë. … vetëm të vështira, por edhe të përsëritshme – ndërtimi i themeleve të një...
Ndertim Pallatesh

Ndertim Pallatesh

Qellimi yne i perditshem nuk eshte vetem te ndertojme. Ndertimi per ne eshte mjeti qe na con tek krijimi dhe forcimi i vlerave tona si individe dhe sigurisht si kompani. Çdo dite e shohim si nje hap tjeter drejt...
Ndertim vilash

Ndertim vilash

Ndertojme vila ose shtepi banimi te siperfaqeve te ndryshme dhe me disa kate Jane te freskta ne vere dhe te ngrohta ne dimer si dhe komplekse banimi...