00355 68 40 56 750 info@constructionalbania.al

Ne ofrojme vite eksperience ne projektimin dhe ndertimin e pishinave private dhe publike, projektimin dhe ndertimin e qendrave SPA dhe Wellness dhe ofron nje sherbim te plote dhe te kualifikuar ne pishina.

Ju mund të kërkoni pishinën tuaj të zakonshme dhe materialin që dëshironi.