00355 68 40 56 750 info@constructionalbania.al

Ndertojme vila ose shtepi banimi te siperfaqeve te ndryshme dhe me disa kate Jane te freskta ne vere dhe te ngrohta ne dimer si dhe komplekse banimi bashkekohore.