00355 68 40 56 750 info@constructionalbania.al
Vaska Hidromasazhi

Vaska Hidromasazhi

Projektojme dhe realizojme vaska hidromasazhi për SPA dhe sauna. Propozimi është i larmishëm: Realizohen vaska me shatervane te ndryshem dhe me fuqi te ndryshme vaska me ngjyra te ndryshme dhe vaska me me temperaturë të rregullueshme.
Pishina per SPA

Pishina per SPA

Projektojme dhe instalojme pishina për sauna, banjë turke dhe qendra estetike. Ne jemi gjithashtu të specializuar në instalimin e dusheve të kromoterapisë.