00355 68 40 56 750 info@constructionalbania.al
Vaska Hidromasazhi

Vaska Hidromasazhi

Projektojme dhe realizojme vaska hidromasazhi për SPA dhe sauna. Propozimi është i larmishëm: Realizohen vaska me shatervane te ndryshem dhe me fuqi te ndryshme vaska me ngjyra te ndryshme dhe vaska me me temperaturë të rregullueshme.