00355 68 40 56 750 info@constructionalbania.al
Pishina per SPA

Pishina per SPA

Projektojme dhe instalojme pishina për sauna, banjë turke dhe qendra estetike. Ne jemi gjithashtu të specializuar në instalimin e dusheve të kromoterapisë.